کد خبر : 208015
تاریخ انتشار : شنبه 3 تیر 1402 - 19:45

۱۸۵۰ نفر از زندانیان مالی لرستان آزاد شده و به جامعه بازگشته‌اند

۱۸۵۰ نفر از زندانیان مالی لرستان آزاد شده و به جامعه بازگشته‌اند

به گزارش ایلنا، عبدالمجید کشوری امروز یکم تیرماه در نشست خبری با خبرنگاران لرستان که به مناسبت آغاز هفته قوه‌ قضاییه در سالن جلسات اداره‌ کل زندان‌های لرستان برگزار شد، اظهار کرد: امسال پنج اولویت را سازمان‌ زندان‌های کشور به استان‌ها ابلاغ کرد که یکی از آن‌ها کاهش تعداد زندانیان، اشتغال آن‌ها و … بوده

۱۸۵۰ نفر از زندانیان مالی لرستان آزاد شده و به جامعه بازگشته‌اند

به گزارش ایلنا، عبدالمجید کشوری امروز یکم تیرماه در نشست خبری با خبرنگاران لرستان که به مناسبت آغاز هفته قوه‌ قضاییه در سالن جلسات اداره‌ کل زندان‌های لرستان برگزار شد، اظهار کرد: امسال پنج اولویت را سازمان‌ زندان‌های کشور به استان‌ها ابلاغ کرد که یکی از آن‌ها کاهش تعداد زندانیان، اشتغال آن‌ها و … بوده است.

وی در ادامه با بیان اینکه برای اولین بار در کشور جشنواره «شهید لاجوری» برگزار شد و عملکرد استان‌ها در این جشنواره مورد ارزیابی قرار گرفت، افزود: لرستان در حوزه پابند الکترونیک و دادرسی الکترونیک حائز رتبه اول کشور شد.

مدیرکل زندان‌های لرستان با تأکید براینکه کاهش جمعیت کیفری از جمله سیاست‌های مهم‌ سازمان زندان‌هاست، گفت: ۱۰۲۰ نفر از زندانیان تحت پوشش سامانه پابند الکترونیک قرار گرفتند و در این راستا نسبت به جمعیت کیفری حائز رتبه اول کشور شدیم.

کشوری بیان کرد: از این ۱۰۲۰ زندانی، تخلف مشهود آنچنانی مشاهده نشده است.

وی در خصوص دادرسی الکترونیکی که به‌عنوان یکی از اولویت‌های سازمان زندان‌های کشور مطرح است، اضافه کرد: ۸۵ درصد دادرسی‌ها در سال گذشته به‌صورت الکترونیکی انجام و ۱۷ کابین دادرسی الکترونیکی در زندان‌های استان ایجاد شده است.

مدیرکل زندان‌های لرستان در ادامه با اشاره به اینکه با همکاری ستاد دیه، سپاه، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام، خیرین لرستان و مقیم خارج از استان، بیان کرد: تاکنون ۱۸۵۰ نفر از زندانیان مالی آزاد شده و به جامعه بازگشته‌اند.

کشوری در خصوص اشتغال زندانیان لرستان، افزود: در ابتدای پذیرش مسئولیتم، ۱۴ درصد از زندانیان به اشتغال مشغول بودند و در مجموع ۳۶۰ میلیون تومان دستمزد آن‌ها بود و این در حالی است که هم‌اکنون ۶۲ درصد زندانیان مشغول به کار هستند و میزان دستمزد این تعداد زندانی ۱۳.۲ میلیون تومان بوده و تلاش این است که این میزان دستمزد به ۲۰ میلیارد تومان برسد.

وی با بیان اینکه تمرکز سازمان زندان‌های لرستان بر آموزش زندانیان در سه حرفه صنایع چوب، صنایع فرش و پرورش زنبورعسل است، بیان کرد: در این راستا بزرگ‌ترین کارگاه تولید فرش دستبافت در اردوگاه حرفه‌آموزی (زندان پارسیلون) به مساحت ۱۱۰۰ مترمربع ایجاد شده و میانگین دستمزد برای هر زندانی ۱.۶ میلیون تومان است.

انتهای پیام/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مزایای درج رپورتاژ

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح